Revista Cyclotourisme 636 · juny 2014

Revista Cyclotourisme 636 · juny 2014

A la revista de la Federació Francesa de Cicloturisme numero 636, d’aquest mes de juny llegim un reportatge sobre la Festa de Pâques en Provence, Saumane (Vaucluse) titulat Entre dues aigües. Aquest titol fa referencia per una part a la surgència d’aigüa de Fontaine de Vaucluse (una de les més grans del mon), situada a uns 8 km de la Concentració del Diumenge de Pàsqua, i per altre part es refereix a la pluja que durant bona part del matí va remullar els milers de Cicloturistes que anaven apareixent per Saumane.

Com apendix a la noticia presenta les tres Organitzacions de l‘Audax Club Parisien, i quan parla de la Fleche Velocio diu que es una proba apreciada per els Estrangers, doncs dels 67 equips participants 6 eren Espanyols (5 catalans i 1 aragonés), 3 eren Suissos, 1 Italià, 1 Danés i 1 Anglés.

Nota: Aquets 6 equips estaven capitenejats per Jordi Valls Roig, Francesc Garcia Mundet, Pedro Gómez López, Jordi Sunyer Oller, Pere Martí Carreras i Anselmo Mur Lalueza.

 

No Comments

Post A Comment