Creació

Centenari primer brevet 300

Aquest any 2022 es compleixen 100 anys del primer brevet 300,  va ser organitzat  per L’Audax Club Parisien el dia 11 de juny del 1922. Per conmemorar aquesta efemèrides, Randonneurs Catalunya organitza un brevet 300 del Centenari per el dissabte dia 11 de juny del 2022.

Hem procurat que sigui un recorregut poc exigent,  un total te 2700 metres de desnivell positiu ho constata. Amb sortida i arrribada a Sant Fruitós de Bages, després de passar per Manresa, Rajadell i Calaf ens dirigim a l’alta Anoia, al passar per Sant Guim de Freixanet, ja en terres de la Segarra, ens dirigim cap a la Font de Gàver (Control fotogràfic) on neix el riu Sió, seguirem el seu curs fluvial tot atravessant les comarques de l’Urgell i Noguera fins a Balaguer on hi ha l’aiguabarreig  d’aquest petit riu amb el Segre.  Continuarem per la C-26 cap Algerri, control, segell a la Benzinera i Alfarras, aquí circularem 3 km per dins l’Aragó ja en direcció Almacelles comarca del Segrià, on hi teneim el tercer control, no serà fotogràfic, podrà ser amb segell a qualsevol establiment.  Passarem per Lleida sortint per la LL-11, antiga N-II, a Bell-Lloc entrem al Pla d’Urgell, seguint per la N-II i trams de la via de servei fins arribar a Tàrrega, altre cop en terres de l’Urgell per dirigir-nos a Concabella on tindrem el segón control fotogràfic. A partir d’aquest lloc seguirem el camí més curt cap a Sant Ramon en plena Segarra, Calaf, Rajadell, cap a Manresa pel mateix camí rural de la sortida, l’entrada a Manresa un cop s’arriba al riu Cardener, es ferà per el Pont medieval del segle XIV, es diu Pont Nou ara només hi pasen vianants i ciclistes. Ja només manca arribar a Sant Fruitós de Bages al cobert de la Màquina de batre, on hi trobareu el control d’Arribada.

 

Reglament

Reglament

S'aplica el Reglament dels Brevets de Randonneurs Mondiaux.

Annex Reglament

Mesures annexes al reglament: Tot sabem per definició que els Brevets de Randonneur  son excursions personals, per regla general cada Cicloturista s'adapta a una velocitat adequada a les seves possibilitats, i sol fer el Brevet en solitari o en grups petits.

1.- L'hora de sortida s'ha establert a las 6 del matí,  com que la sortida serà esglaonada de forma individual o en grups familiars, hi haurà un marge entre les 6 i les 8 del matí, que podreu triar en fer la inscripció, en fraccions de 10 minuts, que regularem amb sortida cada dos minuts.

2.- Control de sortida: La sortida  serà a les 6 del matí. El control romandrà obert fins les 6:30. Els participants podran començar la ruta des del moment en que s'els  hagi lliurat el carnet de ruta on s'anotarà l'hora de lliurament.

3.- Controls a mig camí. El primer (Gàver) i el quart (Concabella) seran fotogràfics, el segón (Algerri)i el tercer (Almacelles) per segell d'un establiment. Els controls per foto han de ser individuals, no s'admeten fotos de grup.

4.- Control d'arribada. Es procedirà com sempre: signant el carnet de ruta, segell d'arribada i presentar les fotos dels dos controls fotogràfics.

5.- No es faran inscripcions en el moment de la sortida, s'haurà de fer de forma telemàtica a través d'aquesta web, clicant sobre el rectangle "Inscripció".

6.- El dia de sortida serà el Dissabte 11 de Juny 2022.


Itinerari

 

Per baixar el track cliqueu sobre el logo d' Openrunner, que trobareu sobre el mapa que veureu tot seguit.

Rutòmetre

Open runner

Documents

Rutòmetre Reglament

Inscripció

Inscripció

QUEDA OBERT EL PERÍODE DE INSCRIPCIÓ, EL QUAL FINALITZARÀ EL DIJOUS 9 DE JUNY 2022.

Ompliu el Formulari d'inscripció Clicant dins el rectangle superior que posa "Inscripció"

 

També heu d’enviar a rancat@rancat.cat el comprovant d’haver fet el ingrés de la quota d’inscripció i la vostra llicència escanejada.

El pagament s’ha de fer al compte de Randonneurs Catalunya IBAN: ES97 2100 0440 1101 0075 9292, de la Caixa. Al fer l’ingres o transferència indiqueu el vostre nom amb la referència “Brevet 300”.  Quan tinguem totes les dades que es demanen, el vostre nom sortirà a la llista d’inscrits d’aquesta web.

Les inscripcions es tancaran el dia 9 de juny 2022.

No hi haurà inscripcions en el moment de la sortida.

Cal fer el pagament de 7,00 € corresponent a la quota d’inscripció que dona dret a:

Participar al Brevet 300 del Centenari del primer Brevet 300

Carnet de ruta

Rutómetre del itinerari.

Homologació del Brevet per part de L'Audax Club Parisien.

Dret a rebre la homologació durant la Festa Randonneur que se celebra cada any entre finals de gener i principis de març.

Premis Jussà, 300 punts per la classificació.

Premis Randonneur, 300 punts per la classificació.

Puntua 300 punts per a la Distinció Randonneur 5000.

Puntua 300 punts per a la Distinció Randonneur 10000.

Rotund Randonneur, Os queda una prova menys per obtindre aquesta Distinció.

La medalla especial 300 del Centenari, no entra en l'import d'inscripció, cal encarregar-la un cop realitzat el Brevet, el seu import es de 7 €

Inscrits


  1. Àlex ROCA RAMON                    Sprint Ciclo Club Pobla
  2. Jordi SUNYER OLLÉ                  Penya Ciclista Bonavista
  3. Santy LEON LLOMBART           Club Ciclista Alt Lobregat
  4. Gustau TAYEDA CALIXTRO     Arenys de Mar Club Ciclista
  5. Manuel B. CASADÓ CANCÉR   Penya Ciclista Cambrils
  6. Javier LÓPEZ TERRÓN              On Velo Cicling
  7. Juan SEGURA GARCIA             Unió Ciclista BDN  53 13
  8. Jordi JOFRE ORÚS                     Club Ciclista Alguaire
  9. Josep Maria PLA MASFARRER  Club Ciclista Sam Celoni.
  10. Joan J. ARTERO MARTINEZ      Club Ciclista Sant Celoni

Àlbums


Enllaç a les fotos Brevet 200 del Centenari.

https://photos.app.goo.gl/ZekegnHMJimT8KGt8

Més proves RANCAT

Centenari primer brevet 300
Diagonals Ibèriques
Super Randonnée Prepirineu
Diagonal Internacional Vélocio-Jussà
Ruta Monestirs
Ruta Lepertel
Lleida León Lleida
Brevet 1000 Camí de Sant Jaume
Volta CicloRandonneur a Catalunya
Nit de Lluna Plena