Creació

Ruta Monestirs

RUTA MONESTIRS HomologacionsRandonneurs Catalunya va crear el 2017, el itinerari de 300 km anomenat Ruta dels Monestirs, amb l’objectiu de tenir en un sol circuit, una gran varietat de  paisatges, agrupant també un total de 11 monuments històrics i culturals per les comarques Gironines. El 17 de juliol del 2017 deu participants varen participar en la inauguració d’aquesta Ruta.

Reglament

Reglament

S’aplica el Reglament de les Proves Permanents

Annex Reglament

Es pot sortir de qualsevol punt de control i el recorregut es pot fer en el sentit que es vulgui, i amb un temps il·limitat per realitzar l’excursió.

Controls: A cada control (Monestir) es farà una foto amb la bicicleta davant del Monestir i posareu al carnet de ruta el dia i l’hora de pas. Els llocs de control son:

 1. Ripoll, km 0, monestir Santa Maria
 2. Sant Joan de les Abadesses, km 10,
 3. Camprodon, km 25, monestir Sant Pere
 4. Sant Joan Les Fonts, km 54
 5. Besalú, km 72, monestir Sant Pere
 6. Peralada, km 104, monestir Sant Bartumeu
 7. Sant Pere de Rodes, km 123.
 8. Castelló d’Empúries, km 157, monestir de Santa Clara
 9. Cervià de Ter, km 198, monestir Santa Maria
 10. Girona, km 212, monestir de Sant Pere de Galligans
 11. Amer, km 237, monestir Santa Maria

Clicant en aquest enllaç trobareu tota la informació dels controls, mapa de localització de cada monestir amb la seva foto.

FOTOS


Itinerari

En aquest openrunner us hem posat el camí fins a cada monestir. De totes maneres, cada un, en aquests pobles de control, pot anar per on vulgui.

Rutòmetre

Open runner

Documents

Rutòmetre Reglament

Inscripció

Inscripció

També heu d’enviar a <monestirs@rancat.cat> el comprovant d’haver fet el ingrés de la quota d’inscripció i la vostra llicència escanejada. Les dues coses es poden fer conjuntament amb el Formulari d’inscripció o per separat.

La inscripció s’ha de fer anticipadament al menys 30 dies abans del dia previst de prendre la sortida (temps necessari per enviar-vos la documentació), per terminis més curts us heu de posar en contacte amb l’administrador de la Ruta Monestirs, a <monestirs@rancat.cat> i negociar el lliurament del carnet de ruta. Si un cop teniu la documentació voleu aplaçar la sortida, el vostre carnet de ruta tindrà una validesa per els tres anys següents a l’expedició, però heu de notificar la nova data de sortida tant bon punt la tingueu decidida..

El pagament s’ha de fer al compte de Randonneurs Catalunya IBAN: ES97 2100 0440 1101 0075 9292, de la Caixa. Al fer l’ingrés o transferència indiqueu el vostre nom amb la referència “Ruta Monestirs”.  Una vegada tinguem tota la documentació, rebreu per correu postal, el carnet de ruta i un sobre franquejat per tornar-lo un cop realitzada la Ruta.

El import de la inscripció es de 6 euros. Amb la quota d’inscripció dona dret a:

 • Carnet de ruta amb mapa, rutòmetre i altimetria
 • Dret a participar a la Ruta dels Monestirs
 • Un sobre franquejat per tornar la documentació per la seva homologació.
 • La homologació de la gesta esportiva realitzada
 • La medalla record
 • Dret a rebre la medalla i la homologació en el transcurs de la Festa Randonneur que se celebra cada any entre finals de gener i principis de març.
 • Premis Jussà.  300 punts per la classificació.
 • Rotund Randonneur. Os queda una prova menys per obtindre aquesta Distinció.

Si un cop teniu la documentació voleu aplaçar la sortida, el vostre carnet de ruta tindrà una validesa per els tres anys següents a l’expedició.

Inscrits


Josep Caserres Vilaseca   Unió Ciclista Vic

 

Més proves RANCAT

Centenari primer brevet 300
Diagonals Ibèriques
Super Randonnée Prepirineu
Diagonal Internacional Vélocio-Jussà
Ruta Monestirs
Ruta Lepertel
Lleida León Lleida
Brevet 1000 Camí de Sant Jaume
Volta CicloRandonneur a Catalunya
Nit de Lluna Plena