Creació

Super Randonnée Prepirineu

El desembre del 2021 l’Audax Club Parisien ens comunica que les Super Randonnées deixen de ser probes de l’ACP.

Amb motiu d’aquesta informació Randonneurs Catalunya deixa aquesta organització.

En l’AG de 2022 es va acordà que durant aquest any es farien els canvis necessaris per reconduir la Prepirineu en una proba de RanCat que passaria a dir-se Ruta Prepirineu. Mentres durin les tasques d’adaptació queda sense efecte tota la informació sobre la Super Randonnée Prepirineu.

 

Reglament

Reglament
Annex Reglament

Aticle 1. Proves Permanents. Son les següents, amb els seus administradors i el seu correu.

  1. Ruta Lepertel.
  2. Ruta Monestirs.
  3. Diagonal Internacional Vélocio Jussà.
  4. Volta Ciclorandonneur a Catalunya.
  5. Diagonals Ibèriques.

Article 2. Homologació. Son proves controlades i homologades per Randonneurs Catalunya. Cada homologació queda registrada als historials de cada prova amb el seu número d’homologació.

Article 3. Qui hi pot participar. Qualsevol cicloturista que tingui llicència Federativa de l’any en curs, ha d’haver complert  els 18 anys el dia de la sortida. La bicicleta ha d’estar moguda per la força muscular. Es pot participar en solitari o en grup. A les Diagonals Ibèriques i la Diagonal Internacional Vélocio Jussà, els participants trien el itinerari, en totes les proves ha de triar el dia i l’hora de sortida, cada participant participa en una excursió personal i es l’únic responsable.

Article 4. Seguretat. La indumentària ha de ser amb roba de colors clars durant el dia, quan es fa de nit heu de circular amb una armilla reflectant, si porteu motxilla a l’esquena, l’armilla ha d’anar per sobre la motxilla o coberta per una funda reflectant. Heu de portar posat el casc reglamentari. La bicicleta ha d’anar equipada amb llums al davant i darrera, potents i fitxats a la màquina (obligatoris),  els llums de casc, de braç o cames es consideren com llums auxiliars i no substitueixen els llums fitxes obligatoris. Els itineraris transcorren per carreteres obertes al tràfic, els participants han de respectar les normes de circulació, senyals de tràfic; stop, semàfors, cediu el pas, etc i les indicacions dels agents de tràfic.

Article 5. Carnet de ruta. Un cop feta la inscripció rebreu un carnet de ruta en el que figuren un cert nombre de llocs de control, a cada un d’ells cal complimentar-lo posant la data i l’hora de pas, junt amb un segell d’un establiment d’aquell lloc, o una foto de la bicicleta feta en aquell lloc. La mancança d’un sol segell de control o foto, una hora de pas no indicada o la pèrdua del carnet de ruta (encara que sigui en els últims trams) comporta la no homologació del brevet. Aquest document serveix per demostrar que heu realitzat aquest repte esportiu.

Article 6. Al finalitzar. Un cop finalitzada la prova heu de signar el carnet de ruta a l’espai reservat. Si voleu, podeu editar les fotos dels controls i enganxar-les als requadres corresponents del carnet de ruta. Heu d’agafar el sobre franquejat que haureu rebut, dirigit al administrador de la prova, posar-hi el carnet de Ruta i enviar per correu postal. Si no heu enganxat les fotos de control en el carnet de ruta, les heu d’enviar a l’adreça electrònica del administrador, indicada a l’Article 1. Un cop rebut tot el material, si està conforme, sortirà el vostre nom al Historial de la prova.

Article 7. Protecció de dades. El fet de participar en una Prova RanCat Permanent, els cicloturistes accepten la publicació de la seva identitat i del temps realitzat, en els Historials de cada Prova. En cap cas la seva identitat podrà ser utilitzada amb fins comercials o ser tramesa a un tercer per aquesta finalitat. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem  que les dades personals que aporta en aquest acte, més les que es puguin obtenir durant la vigència de la prestació del servei, seran incloses en el fitxers de dades de caràcter personal de titularitat de RANDONNEURS CATALUNYA A.C. Si ho desitgeu, i d’acord amb allò que estableix l’esmentada Llei 15/1999, podeu exercir el dret de rectificació i de cancel·lació adreçant-se a RANDONNEURS CATALUNYA A.C.

Controls.

 


Itinerari


Documents

Rutòmetre Reglament

Inscripció

Inscripció

 

 

Inscrits


 

 

Més proves RANCAT

Centenari primer brevet 300
Diagonals Ibèriques
Super Randonnée Prepirineu
Diagonal Internacional Vélocio-Jussà
Ruta Monestirs
Ruta Lepertel
Lleida León Lleida
Brevet 1000 Camí de Sant Jaume
Volta CicloRandonneur a Catalunya
Nit de Lluna Plena