La Festa Randonneur 2012 un gran èxit de participació

La Festa Randonneur 2012 un gran èxit de participació

El dia 10 de novembre es va celebrar la Festa Randonneur 2012. Cal destacar els següents actes.

Recepcio dels 80 participants al Pavellò d’esports del Pla de Santa Maria, amb presencia del regidor d’esports. L’assistencia dels organitzadors de brevets de Galicia, Madrid i Valencia ens va honorar.

A la caminada per la Ruta de les Barraques de pedra seca s’hi van apuntar 15 , acompanyats pel guia local, tots comentaven que l’art de col·locar pedra els va agradar.

Els 25 participants a la ruta amb bici, comentaven que va ser un pel forta per l’època de l’any, l’Alt Camp es així.

Ja en el centre civic del Pla de Santa Maria i després del verenar-sopar es va començar al repartiment de Carnets de ruta i medalles, es va fer especial menció als participants del Camí de Sant Jaume, Brevet 1000, com a primera organització de Randonneurs Catalunya, es va fer lliurament d’un trofeu nominal a cada un dels 14 parcipants. Per cert dos eren del Pais Basc i un de l’Aragó.

Un premi especial el va rebre l’anfitrió de la Festa Randonneur, en Jordi Valls, president del Club Ciclista Planenc i membre de Randonneurs Catalunya, a la vegada que organitzador de brevets a Tarragona, aquest premi se li va otorgar per haver conseguit, aquest any, fer un doble Superandonneur.

Tot seguit es van donar els guardons i trofeus corresponents al Campionat Randonneur 2012 i alguns pendents del 2011. La Penya Bonavista de Manresa i El Grupo Dep. Ciclista Pueblo Nuevo de Madrid recullien el premi corresponent a clubs organitzadors de brevets. El Club Ciclista Pedreguer (Valencia), el club ciclista sant Celoni, El club ciclista Riazor de A Coruña i altre cop el Pueblo Nuevo de Madrid recollien el trofeu com a clubs participants en els Campionat. Finalment els premis individuals van ecaure al organitzador de brevets a Madrid,  Diego Javier Izquierdo (2011), Antonio Belda Valero de Banyeres de Mariola i també a José Luis Baviera Granell de la Penya Ciclista Albal, amb dos representats per en Domingo Santos, organitzador de brevets a Valencia.

L’acte emotiu de la jornada va venir amb l’homenatge a Josep Garcia Sanz, del Club Ciclista Sant Celoni, per la seva jubilació com a participant als brevets de gran recorregut. En nom de tots els presenta a l’acte se li va lliurar una estatueta, reproducció de la “Ben Plantada” de Clarà, com a record de tantes estones compartides per les carreteres de Catalunya, Aragó, Madrid, Castella, Asturies i França.

Per enrodonir l’acte, ja que es jubilava un Randonneur es va donar la benvinguda al jove Randoneur de 19 anys Marc Estrada Plana del Esport Ciclista Català, va ser el mateix Josep Garcia que li va lliurar un trofeu en record d’aquesta jornada, mentre li dava els consells d’un veterà i el relleu d’un Randonneur.

Tot seguit en Ricard Monrabà ens presentava les Iberdiagonals, migençant un agradable reguitzell de diapositives. Tots ens vem adonar de lo atrevit d’aquests 9 itineraris que creuen la Peninsula Iberica, per els puns més distants. Fent honor al primers Diagonalistes, es va triar el dia 14 d’abril de 2013 com el dia de la inauguració d’aquestes Iberdiagonals, ja que un mateix 14 d’abril de 1930 es va fer la primera a França entre Brest i Menton.

També es va presentar la Volta Ciclorandonneur a Catalunya, un circuit permanent de 909 km amb 10 punts de control, més o menys repartits, la volta Inaugural serà el dia 14 de juny, el responsable és en Pere Arenas.

La cloenda dels actes va ser a carreg del regidor d’esports de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria, Sr. Jordi Piñol, ens va donar ànims perqué continuessim amb aquesta tasca del ciloturisme, al vegada que ens oferia de nou les instal·lacions per organitzacions futures.

Francesc

No Comments

Post A Comment