Fernando Zendrera ha acabat Fisterra-Creus

Fernando Zendrera ha acabat Fisterra-Creus

En Fernando Zendrera ha completat el rerpte d’anar amb patinet de roda gran des del Cap de Fisterra fins el Cap de Creus. Avui a primeres hores de la tarda ha donat l’ultim cop de peu al arribar devant del Far del Cap de Creus,  uns 1500 km de recorregut amb 13000 metres de desnivell. En Fernando també el coneixem per ser un Randonneur habitual en els grans recorreguts, sempre l’haviem vist amb bicicleta, però ultimament ha canviat els pedals per l’impuls directe al terra, fent també grans trejectes com la Madrid Barcelona o la Sant Sebastià Barcelona.

A la foto el veiem junt amb el seu patinet de roda gran, a l’etapa de dissabte dia 27 de juliol, Fonolleres Hostalric, en el seu pas per la ciutat de Martorell. Felicitats per l’objectiu aconsseguit.

No Comments

Post A Comment