Brevet 200 a La Fuliola

Brevet 200 a La Fuliola

La Secció Ciclista de l’Ateneu Popular de La Fuliola (Urgell) te homologat per l’Audax Club Parisien un itinerari per a realitzar un Brevet de Randonneur de 200 km. La data reservada es el dissabte dia 14 de setembre,  o sigui els últims dies d’aquest estiu.  El recorregut per les comarques de l’Urgell, Noguera, Pla d’Urgell, Garrigues i La Conca de Barberà, segueix carreteres locals passant per algunes poblacions que fins ara no haviem mai passat en cap brevet. El control de sortida serà a les 7 del matí de la Fuliola, tres controls intermijos a Cubells, Mollerussa i Ciutadila donaran pas al control d’arribada altre cop a La Fuliola, el qual estarà obert fins a dos quarts de nou del vespre. Es una bona oportunitat per despedir l’any de brevets.  Més informació a : www.ateneupopular.cat

No Comments

Post A Comment