Josep Martí Soteras i José Manuel Castillo enceten la Volta CR

Josep Martí Soteras i José Manuel Castillo enceten la Volta CR

Els Randonneurs de Calaf Josep Martí Soteras i José Manuel Castillo Garcia del Bike Calaf.cat comencen la Volta CR a Catalunya avuidia 5 d’agost 2013 a les 17:00,  sortint de Manresa en direcció al Pla de Santa Maria.  Molta sort. A la foto en el moment de la sortida.

Falta un quart d’hora per les 3 del migdia del 8 d’agost, el Pep i el Pepe ja han passat l’últim control, el d’arribada altre cop a Manresa.  Ens diuen que han passat molta calor, sobretot pujant la Fontllonga, també en els últims kms, entre Granollers i Castellterçol, el tram Seu d’Urgell Puigcerdà Collada de Toses pluja intermitent, amb algun temporal. Els veiem ensenyant els seus corresponents carnets de ruta.  Felicitacions als dos.

 

 

No Comments

Post A Comment