Més participants acaben la Londres-Edimbourg-Londres

Més participants acaben la Londres-Edimbourg-Londres

LEL 2013Més participants Catalans ens notifiquen que han acabat la Londres-Edimbourg-Londres de 1400 km, un d’ells es en Francesc Garcia Mundet del Club Ciclista Sant Celoni, va fer tot elcamí junt amb Jordi Valls. També la van acabar en Joan Antoni Rodriguez i l’Àlex Queralt Torné del Club Ciclista Altafulla, junt amb Gil Almagro Fàbregas del Club Ciclista Tarragona, els tres van anar junts casi  tot el camí que es va allargar fins a les 113 hores de pedaleig.  A més d’aquets 5 també la va acabar en Jordi Sunyer de la Penya Ciclista Bonavista que ja vem presentar la noticia anteriorment.  Enhorabona a tots i Felicitats. A la Foto Jordi Valls i Francesc Garcia al finalitzar la proba.

 

No Comments

Post A Comment