En Pedro Gómez López acaba la Volta Ciclorandonneur

En Pedro Gómez López acaba la Volta Ciclorandonneur

En Pedro Gómez López del Club Ciclista Sant Celoni ha deixat passar deu dies despres de l’acabament de  la MGM de 1200 km, per encetar un nou repte com és la Volta Ciclorandonneur a Catalunya de 900 km. El diumenge 1 de setembre de bon matí encetava a Hostalric la Volta en direcció Manresa,  Ha conseguit fer-la en la formula Randonneur trigant poc més de 67 hores. Ell mateix comentava que la MGM la va fer massa ràpida (al voltant de 60 hores), i encara no s’havia refet del tot, per afrontar aquets 900 km amb 11000 metres de desnivell, venia a dir que no estava del tot fi per aquest nou repte. Doncs ara ja està preparant l’estratégia per afrontar la Super Randonnée Prepirineu.  Anim i Felicitats per tots aquets èxits aconseguits.

No Comments

Post A Comment