Jaime Sanz Ortiz i José Carlos Cruz Monterrubio dos nous SR Prepirineu

Jaime Sanz Ortiz i José Carlos Cruz Monterrubio dos nous SR Prepirineu

S’acaba el bon temps i les nits encara no son massa fredes,  es per això que encara hi hagi algún atrevit en fer els 17 ports, alguns d’alta montanya, que comporta la Super Randonnée Prepirineu. Aquest cop han estat en Jaime Sanz Ortiz resident a Molins de Rei pertanyent al Club Ciclista Bicibaix, junt amb José Carlos Cruz Monterrubio resident a Sant Feliu de Llobregat del Club Ciclista Biela, els que han acabat aquesta proba tant exigent.

Després de la seva intervenció ens hem de plantejar modificar els últims kms del recorregut, doncs els greus problemes que van patir amb la canilla de gossos de Castelltallat, així ens ho aconsella (ara ja son sis el nombre de gossos que esperen el pas dels cicloturistes). Després de 580 km que portem a les cames quan passem per aquest indret tant bonic, no estem per esprintar i que sigui lo que Deu vulgui.

Felicitats als dos per haver conseguit el vostre propósit, i haver sortint indemnes de l’atac caní, heu fet un sprint que l’unic trofeu es arribar amb tots els ossos censers.

A la foto els veiem passant el control d’arribada devant la Benplantada de Manresa.

No Comments

Post A Comment