Jordi Valls i Francisco Santiago acaban la Super Randonnée Prepirineu

Jordi Valls i Francisco Santiago acaban la Super Randonnée Prepirineu

En Jordi Valls Roig del Club Ciclista Planenc del Pla de Santa Maria (Alt Camp) i En Francisco Santiago Santamaria de la Penya Ciclista Barberà de Barberà del Vallés, aquest diumenge 22 de setembre, pocs minuts després de les 8 del matí,  conseguien  acabar la Super Randonnée Prepirineu de 612,9 km, en la modalitat Randonneur. Tot el recorregut que compren 17 colls de diversa dificultat, l’han fet rodant els dos junts.

La participació d’en Jordi Valls Roig a la Londres Edimbourg Londres 2013 de 1400 km,  junt amb aquesta SR Prepirineu, el converteixen amb un nou candidat a sol·licitar la Distinció Randonneur 10000.

Hem de dir lo mateix per lo que fa a Francisco Santiago Santamaria, ell ha acabat amb exit la Madrid Gijón Madrid 2013 de 1200 km, i per tant també és candidat a la Distinció Randonneur 10000 que otorga l’Audax Club Parisien als cicloturistes més assidus.

Felicitem als dos per partida doble. A la foto els veiem quan falteven 2 km per acabar.

No Comments

Post A Comment