Itinerari Super Randonnée Prepirineu

Itinerari Super Randonnée Prepirineu

La presencia de gossos enfurismats a la zona de Castelltallat, ha fet que decidissim modificar l’itinerari abans no tinguessim nous atacs, a partir d’ara ja no passarem per aquests paratges de la Carena de Castelltallat.

Per modificar la ruta i ser coherents en l’esprit de la Super Randonnée hem actuat a tres llocs diferents:  Primer, entre Cardona i Solsona passarem per, Su i El Miracle,  amb control a El Miracle.  Segon, a Tarroja de Segarra directe cap a Sant Ramon sense passar per Cervera, el control de Les Oluges passa a Sant Ramon. Tercer, al Coll de Can Pallares seguir recte passant per, Fonollosa, Molí de Boixeda, Sant Joan de Vilatorrada, el control de Castelltallat passa a Fonollosa.

El nou recorregut te 607 km i un desnivell positiu de 10130 m.  Encara fa bo per intentar-ho. Ànim.

No Comments

Post A Comment