Fons VELDMAN i Josep Maria GONZALEZ dos nous Super R

Fons VELDMAN i Josep Maria GONZALEZ dos nous Super R

Ha costat, però finalment dos participants del Bages han aconseguit acabar la prova mes exigent del calendari, la Super Randonnée Prepirineu de 600 km i 10000 metres de desnivel.  Ells son en Fons Veldman del Club Nats Sport, resident a Sant Fruitós de Bages i en Josep Maria Gonzalez Gimenez de l’Esport Ciclista Manresà, resident a Manresa. Poc abans de les 12 de la nit d’ahir diumenge dia 6 d’octubre passaven el control d’arribada situat al Jardí de la Ben Plantada de Manresa.

Dels 15 ports de muntanya el que els feia més respecte era el del Cantó, doncs l’havien de passar de nit, van triar l’estrategia de dormir tres hores al poble d’Adrall, just on comença el port. Els hi va anar bé la paradeta, van pujar el Port fent-se de dia i van recuperar el temps amb escreix.

Comentaven que els va sobtar molt el Alt de Politg i tot el tram de Peramola, molt feixuc de fer i al ser desconegut els costava més de passar els km,  tot va quedar compensat a l’arribada, s’els nota amb la cara. Felicitats als dos.

No Comments

Post A Comment