ELS RANDONNEUR 10000

ELS RANDONNEUR 10000

Encara que van ser inaugurats el 2011 per nosaltres es el primer any dels Randonneur 10000.  De totes les proves necessaries per obtindre aquesta Distinció, la Paris-Brest-Paris continua siguent la més dificil de completar, doncs només es pot fer en una sola data cada quatre anys. Una segona prova també dificil és la Super Randonnée, al ser un itinerari permanent es pot realitzar qualsevol dia de l’any, però es molt exigent, en contrapartida tenim un itinerari homologat a casa nostra amb el nom de Super Randonnée Prepirineu. Aquest primer any tenim 4 candidats en tot l’estat per aquesta Distinció, ells son:  Juan José Vazquez Roa i Francisco Santiago Santamaria, els dos de la Penya Ciclista Barberà, de Barberà del Vallés, Jordi Valls Roig del Club Ciclista Planenc, del Pla de Santa Maria és el tercer, i per acabar en Luis Antonio Rivera Huelves,  de Ontigola (Toledo) pertanyent al Club E.C. Félix Pérez.  Des d’aquí felicitem als quatre com a pioners d’entre tots els Randonneurs.  Cal destacar també el fet de que dos siguin del mateix club, la Penya Ciclista Barberà.

No Comments

Post A Comment