Fleche VELOCIO

Fleche VELOCIO

Tots aquells que tingueu intenció de fer la Fleche Velocio 2014 jo podeu començar a fer els equips. Si algú queda despenjat i no pot completar equip, Randonneurs Catalunya mirarà d’englobar-lo en un equip existent o formar un equip nou. Podeu passar la informació sobre la vostra intenció de participar al correu rancat@rancat.cat

Un equip està format per tres, quatre o cinc màquines, per tant els tandems amb dos participants compten com una màquina. Si formeu un equip de tres participants és més fàcil els trasllats en un sol cotxe, però si teniu un abandonament no puntua cap participant, doncs han de finalitzar un mínim de tres participants per puntuar a la Fleche. Si formeu un equip de cinc participants, necessiteu una furgoneta per els trasllats o dos cotxes, però si un o dos abandonen els demés poden puntuen, a més el import d’inscripció es fa per tot l’equip i és el mateix tant si son tres com cinc.

Si dos equips surten del mateix lloc i segueixen el mateix itinerari, les sortides de cada equip han d’anar decalades una hora.

La sortida es pot triar des de les 6 del matí del 18 d’abril (divendres sant) fins les 10 del matí del 19 d’abril (dissabte sant), la Fleche Velocio acaba 24 hores despres de la sortida. Almenys el cap d’equip ha d’estar present a les 10 del matí del diumenge de Pascua a la concentració de “Pâques en Provence”, que aquest 2014 es al poble de Saumane de Vaucluse situat a uns 30 km a l’est d’Avignon, de totes maneres recomanem que tot l’equip hi sigui present per la gran expectació que representa la Festa de Pâques en Provence.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.