El diumenge es va celebrar la FESTA RANDONNEUR 2013

El diumenge es va celebrar la FESTA RANDONNEUR 2013

Amb l’assistència de 111 participants el diumenge dia 9 de febrer es va celebrar a Granollers la FESTA RANDONNEUR 2013,  l’anfitrió de la Festa el Sr. Antonio Lobera Romeo, president del Club Ciclista Granollers va estar acompanyat entre altres per el President de la Federació Catalana Sr. Josep Bochaca, el Coordinador de la Comissió de Cicloturisme  Sr. Ruben Carro Cepeda, el president de Randonneurs Catalunya Sr. Francesc Porta Torras, el president de la Penya Ciclista Bonavista Sr. Miquel Closa, el president de la Penya Ciclista Barberà Sr. Fernando Delarosa Larios, el president del Club Ciclista Sant Celoni Sr. Joan Garcia Gonzalez, el president del Club Ciclista Planenc Sr. Jordi Valls Roig, junt amb els fills nets i amics de Josep Carreras Costajussà.

Lo més destacat va ser el lliurament per primer cop de diversos premis com els Reconeixaments “Randonneur 5000” i “Randonneur 10000“, les medalles Super Randonnée Prepirineu, les medalles de la Volta CR a Catalunya i Iberdiagonals, els premis Esprint sense trampa, i els Premis Jussà que van tancar els actes d’aquesta Festa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.