Fleche Velocio a Saumane-de-Vaucluse

Fleche Velocio a Saumane-de-Vaucluse

 

Amb el títol de “Tot proper de Velocio” trobem a la revista Cyclotourisme del febrer 2014, una descripció d’aquest poblet de Provença i de la Festa de Pâques en Provence, on celebra entre les més de 200 organitzacions cicloturistes, la concentració de la Fleche Velocio 2014.

Això es troba a algunes pedalades de Pernes-les-Fontaines, vila natal de Paul de Vivie anomenat Velocio , on el cicloturistes es retrobaran aquest diumenge pasqual. Bell símbol per perpetuar la tradició.

trobareu mes informació clicant aqui:  Fleche Velocio 2014

Aviam qui dels participants a la Fleche Velocio és el primer que ens envia una foto amb l’estatua de Paul de Vivier. (llegiu el reportatge).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.