Podeu fer la inscripció a la Lleida-León-Lleida 2014

Podeu fer la inscripció a la Lleida-León-Lleida 2014

Ja tenim a punt les inscripcions al Brevet 1200 km LLeida-León-Lleida 2014. Forma part dels Brevets “1200 i +” homologats per el president dels RANDONNEURS MONDIAUX.

Puntua al Campionat Randonneur, als Premis Jussà, Obligatori per obtindre la Distinció Randonneur 10000, Amb la seva realització tindreu la màxima preferencia per fer la Preinscripció a la Paris-Brest-Paris 2015.

Amb sortida i arribada a La Fuliola (Urgell) pasa per Monzón (Huesca),  molt aprop de Tudela (Navarra), Logroño (La Rioja), Burgos, Fromista (Palencia) i Sahagún ( León), aquí es dona mitge volta i es torna pel mateix camí cap a La Fuliola. Podeu consultar litinerari clicant aquí.

Un dels Brevets 1200 amb més baix desnivell acumulat, tant sols 7316 metres, es pot qualificar com a molt assequible. L’import de 15 euros de la seva quota d’inscripció també el fa molt assequible economicament.

Clicant als enllaços de dalt tindreu informació més completa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.