Reincidents a la BPB 2014

Reincidents a la BPB 2014

 

Entre els 123 Inscrits a la Barcelona-Perpinyà-Barcelona 2014  hi trobem 90 participants que han aconseguit algunes fites importants, entre ells destacaria els 7 que en el seu historial esportiu compten amb les 4 edicions anteriors de la BPB.  Els Reincidents son:  Pere Simon Rovira, Alexandre Maymó LópezDomiciano Luis Vielva Alegre, Jaime Sanz Ortiz, Xavier Odena Torrent, Adrià Arriaza López, Fernando Sendra Cabrera, aquest últim te una menció especial per venir del Club Ciclista Pedreguer (Alacant) del qual ell n’és el tresorer.

       Pere Simon Rovira. Domiciano Luis Vielva Alegre. Jaime Sanz Ortiz.

També és Reincident el Randonneur Miguel Ramon Cored,  que te al seu recompte 7 Paris-Brest-Paris, ha estat l’organitzador de Brevets a l’Aragó durant un període de 18 anys consecutius. El segueixen amb 5 PBP realitzades en Joan Ramon Rueda Portas del Club Ciclista Valls i Joan Zarrias Garcia del C.C. Granollers,  Entre tots els inscrits hi ha 73 PBP realitzades.

   Miguel Ramon Cored. Joan Ramon Rueda Portas. Joan Zarrias Garcia

També tenim dos participants que han fet les 3 edicions de la MGM (2005, 2009, 2013) es tracta de l’Aragonés Andres Capacete Gómez i novament l’Alicantí Fernando Sendra Cabrera.

També es per destacar el cas de l’Anselmo Mur Lalueza del Club Ciclista Oscense que ha participat a la PBP, a la MGM, a la LEL, a la BPB, i si això no fos prou te en el seu Currículum la inigualable xifra de 18 participacions a la Quebrantahuesos.

   Anselmo Mur Lalueza

Tenim inscrits 14 participants guardonats amb la Distinció Randonneur 5000 alguns d’ells per partida doble com son en Ramon Catalan Miró, José Maria Campos Olivares, Manuel Fuentes Picó i José Luis Gonzalez Temprano.

La nova Distinció Randonneur 10000, de la qual només 8 espanyols la tenen, 3 estan inscrits a la BPB 2014, ells son:  Jordi Valls Roig, Francisco Santiago Santamaria i José Luis Vazquez Roa, els 3 junt amb Jaume Asensio Pont també tenen la distinció d’un Premi “Jussà 2013”

     Jordi Valls Roig. Francisco Santiago Santamaria.

     José Luis Vazquez Roa. Jaume Asensio Pont.

Finalment destacaria que 8 participants a la BPB 2014 han estat premiats amb el Campionat Randonneur individual.

Tots aquells que os estreneu en un 600, os voldria transmetre els meus millors desitjos d’èxit i que sapigueu que estareu ben acompanyats per tot aquest seguit de Randonneurs que hem descrit i de ben segur os donaran els seus millors consells en el moment més oportú.

Que tingueu bona ruta.

Francesc Porta Torras

President de Randonneurs Catalunya.

No Comments

Post A Comment