Al-Andalus 2014

Al-Andalus 2014

Demà dimarts dia 10 de juny es donarà la sortida al “Brevet 1200 i +” Al-Andalus de 2000 km.  Ve a ser la volta a tot Andalucia per la periféria, passant per les vuit provincies,  començant per la localitat de Villanueva de Córdoba i acabant al mateix lloc despres de 168 hores de temps màxim per completar aquest periple. Caldrà que els seus participants a més de tenir un domini excepcional de la son, siguin capaços de resistir les altes temperarures que acostuma a fer per Andalucia, i sàpiguen afrontar els 23000 metres de desnivell acumulat que presenta aquest insolit recorregut.

Organitza el CLUB CICLISTA CASTULO  de Linares (Jaen) siguent el responsable el incansable Randonneur Manolo Vallez Tera, a qui veiem a la foto.

A la foto podeu veure el moment de donar la sortida devant l’Ajuntament de VILLANUEVA DE CORDOBA

No Comments

Post A Comment