Nit de Lluna Plena 2014

Nit de Lluna Plena 2014

Ja os podeu inscriure a la NIT DE LLUNA PLENA 2014 que se celebrara a la nit del dissabte al diumenge dies 12 i 13 de juliol d’aquest any. Com a novetat inclou el Gran sopar al Refugi de Merolla.  Mantingueu el vostre entrenament participant en aquesta excursió i estareu a punt per els Brevets de més llarga distància que queden en el calendari del més d’agost i setembre.

Un recorregut amb certa dosi de montanya peró no massa, 2065 metres de desnivell acumulat en els 188,5 km del recorregut, entre Sant Fruitós de Bages, Berga, Coll de Merolla,  Ripoll, Les LLoses, Prats de Lluçanès i tornada a Sant Fruitós, amb un temps màxim de 12:30 hores. Sortida a les 21:00 hores.

La inscripció inclou: La Participació, Carnet de ruta, Medalla, Homologació, Sopar al Refugi de Merolla, 200 punts als Premis Jussà. Total 20 euros.

Per més informació teniu:

Rutómetre:Rutometre nit lluna 2014.xls

Itinerari Openrunner: http://www.openrunner.com/index.php?id=3757495

Inscripcions: web rancat.cat

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.