Pedro Gómez López un nou Diagonalista

Pedro Gómez López un nou Diagonalista

Hem tingut d’esperar més d’un any perquè sortís un segon Diagonalista. El dia 16 de juliol, el que obtingué el Premi Jussà 2013, en Pedro Gómez López del Club Ciclista Sant Celoni va sortir de Sabadell per intentar fer la Diagonal Ibèrica Barcelona A Coruña, per lo qual disposava de 95 hores per fer-ho.  Segons ens explica ell mateix, en va necessitar 87 hores  i 50 minuts per completar aquest recorregut.

Ell, que des del 2011 comptava amb la experiència d’haver fet en 9 dies la doble  travessa dels Pirineus, una per la vessant sud, amb el trajecte  Roses-Irun i la segona tornant per la vesant nord passant pels mítics i grans Ports Francesos, acumulant 26ooo metres de desnivell positiu en els 1800 km en aquest doble recorregut. Això l’hi donava suficient garantia d’èxit  per intentar en aquest 2014  la Doble Diagonal Ibèrica Barcelona A Coruña, A Coruña Barcelona.

La sortida la va donar el mateix responsable de les Diagonals Ibèriques en Ricard Monrabà des de  Sabadell,  a les 9 del matí del dimecres 16 de juliol començava el trajecte amb controls a Bellpuig (Lleida), Bujaraloz (Saragossa), Magallón (Saragossa), Abejar (Soria), Lerma (Burgos), Villarramiel (Paléncia), Astorga (León), Piedrafita (Orense) i A Coruña.

La tornada  A Coruña Barcelona la tenia prevista per la costa d’Asturies, Cantabria i Pais Basc,  per continuar després per Navarra i l’Aragó, travessant Catalunya  per la Depresió Central.

Felicitats per per la bravura del teu recorregut en solitari.

Aquí podeu la  Cronica Pedro Gomez  que ell mateix ha escrit.

No Comments

Post A Comment