Fulgencio Sanchez un Diagonalista que ve de lluny

Fulgencio Sanchez un Diagonalista que ve de lluny

Doncs si,  en espera de la seva homologació, en Fulgencio Sánchez Giménez  del Club Ciclista Fondistas de Élite, amb seu a Cartagena (Múrcia) ha realitzat dues Diagonals consecutives ; la Valéncia A Coruña i la tornada A Coruña Valéncia. amb un total d’uns 2160 km

 Ell ens explica les seves estratègies per aconseguir fer amb 82 hores la primera i la tornada una més; 83 hores.  Ens diu que entre l’anada i la tornada va fer un descans de dos dies i mig. Abans de sortir va dividir cada diagonal en 4 etapes de 270 km cadascuna, parant a dormir entre una i l’altre. Durant el recorregut va fer petits descansos a l’hora que més apreta el sol. Sembla ser que l’hi ha donat molt bon resultat.

L’hi va impactar el paisatge del nord, ens recalca que des de Riaño fins l’arribada a Coruña, els paisatges son espectaculars i sobre la tornada ens diu que les poblacions medievals de Zamora i Puebla de Sanabria son dignes de visitar.

Esperem que d’aquí uns dies puguem gaudir de la crònica d’aquest viatge, mentrestant l’hi donem la nostre felicitació per haver aconseguit aquest nou repte que de ben segur es un dels més importants al seu haver.

 

No Comments

Post A Comment