Francesc Porta intentarà la Porto Barcelona

Francesc Porta intentarà la Porto Barcelona

Un total de 1187 km separen la ciutat de Porto de Barcelona en la ruta preparada per Francesc Porta Torras (Randonneurs Catalunya) en el seu intent de fer aquesta Diagonal Ibèrica.  El recorregut previst fer en un temps màxim de 101 hores, té 11273 metres de desnivell, dels quals els primers 5000 estan a Portugal, es considera de dificultat mitjana, encara que caldrà comprovar com respon el cos i la bicicleta per els nombrosos trams de llambordes que hi ha a la majoria de pobles de Portugal.

La sortida serà a les 6 del matí del dimecres dia 6 d’agost a peu del pont de Luiz I sobre el Douro on hi haurà el control de sortida. Els controls successius seran a Les Termes de Sao Pedro do Sul provincia d’Aveiro, km 117. La ciutat de Guarda capital de la provincia del mateix nom, km 225. Salamanca km 385. Olmedo (Valladolid) km 495. Aranda del Duero (Burgos) km 600. Sória km 713. Cariñena (Saragossa) km 857. Bujaraloz (Saragossa) km 962. Tàrrega (Urgell-Lleida) km 1078 i Barcelona km 1187.

Ja rebreu més noticies desprès de l’arribada.

No Comments

Post A Comment