Penya Bonavista organitza uns 1000.

Penya Bonavista organitza uns 1000.

Ahir a les 8 del vespre es va donar la sortida als 25 Inscrits al brevet 1000 organitzat per la Penya Ciclista Bonavista de Manresa. Cal destacar els participants de fora de Catalunya, en José Vicente Roman Prieto dels Amics Ciclistes de Salamanca, en Rafael Cortegana Sierra del Club Grupo Deportivo Ciclista Pueblo Nuevo de Madrid, en José Manuel Diaz Palomares del Club Pedal Belori de  Palma de Mallorca el qual organitza els brevets en aquesta Comunitat Autònoma,  i en Sebatià Prado Balle també del Club Pedal Belori, resident a Algaida.

El recorregut per terres de Catalunya i l’Aragó recorre les comarques d’Osona, La Selva,  Gironès, Baix Empordà, Alt Empordà, Garrotxa,  Ripollès, Berguedà, Alt Urgell, Pallars Jussà, Noguera,  Osca, Saragossa, Terol, Baix Ebre, Montsià, Baix Camp, Alt Camp, Anoia i Bages. Inclou uns 80 km de via verda entre Alcañis i Tortosa.

Alguns participants esperen acabar aquest brevet per completar totes les probes que l’hi donen dret a  la Distinció Randonneur 10000. Molta sort a tots.

 

Els participants d’aquest brevet 1000 km, moments abans de la sortida.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.