Una Diagonal en ple Desembre

Una Diagonal en ple Desembre

En Fulgencio Sánchez  es el responsable de l’Organització de Brevets a la Comunitat Autónoma de Murcia a través dels Fondistas de Èlite de Cartagena, a l’estiu ja ens va fer enveja quan va realitzar dues Diagonals Ibériques consecutives, ara ens comunica que ha finalitzat la seva Diagonal Ibèrica Barcelona Algeciras de 1200 km. amb 97 hores i 20 minuts.

Sabíam que el dissabte dia 13 de desembre ell estava a Barcelona per encetar la més llarga de les Diagonals. A les 12 del migdia va començar el recorregut que va dividir en cinc grans trams que ens els ha resumit així: Barcelona Alcoi la més llarga amb vent d’esquena, Alcoi Cartagena continua el vent d’esquena, Cartagena Almeria amb pluja, Almeria Benelmadena vent en contra i Arribada a Algeciras un tran suau i de bon fer.

Des d’aquí enviem les nostres Felicitacions per aquest viatge tant especial que ha realitzat, amb la dificultat afegida de fer-ho en ple mes de Desembre, quan el dia es tant curt, el fred pot ser intens i el oratge pot malmetre els plans.

Esperem el seu resum més detallat de tot aquest periple, per publicar-l’ho aquí. Com que no n’ha tingut prou, ens diu que ara està a Tànger aprofitant la bonança del nord d’Àfrica.

No Comments

Post A Comment