Un Randonneur de Jaen mor atropellat

Un Randonneur de Jaen mor atropellat

Versió en Castella

El nostre company Manolo Vallez, conegut per l’organització aquest any del Brevet Al-Andalus de 2000 km, ens dona la trista noticia sobre el decés, per atropellament del jove Randonneur Agustin Camacho Padilla de Bailén, provincia de Jaén. S’està investigant com s’ha produït l’accident. Podeu veure la noticia del Diario de Jaen aquí.

Els fets van passar poc després del migdia del diumenge dia 28 de desembre, a la carretera N-323 entre Bailén y Mengibar. L’Agustín tenia 36 anys, deixa una vídua futura mamà, a qui voldríem transmetre el nostre consol.  Aquest any 2014  havia fet el seu primer Brevet de 200 km, que el va engrescar i planejava un 2015 amb moltes ganes de cara a la PBP.

No Comments

Post A Comment