Canvis en el Campionat Randonneur.

Canvis en el Campionat Randonneur.

L’any 2009 es va crear el Campionat Randonneur per premiar els participants d’aquesta fórmula de Cicloturisme, l’esperit d’aquesta creació va ser la de dar la mateixa oportunitat d’obtenir un guardó per a tots els participants, així va néixer el sistema acumulatiu de puntuació que hem utilitzat aquests 6 anys.

Continuen les tres categories: Clubs Organitzadors, Clubs Participants i Individual. Però ara ha arribat el moment de dur a terme dues petites modificacions per fer més efectiu el seu esperit. D’una banda l’hi hem canviat el nom, aquesta temporada 2015 ja el coneixerem com a Premis Randonneur, doncs aquesta nova denominació s’escau millor amb l’esperit abans esmentat. L’altre modificació rau en el punt del reglament que diu: Un Club que el mateix any l’hi correspongués guardó en les classificacions de Club Organitzador i Club Participant, només s’adjudicarà el primer dels dos guardons, aquest anunciat desapareix i queda substituït pel següent: Els tres anys següents després d’atorgar un Premi, no es tornarà a repetir malgrat que aquell Club o individu estigui al capdavant de la puntuació de la categoria ja obtinguda, però acumularan la puntuació obtinguda en aquests tres anys.

Els demés punts del Reglament continuen igual. També continua sense modificació la puntuació acumulada des del 2009 dels Clubs i Participants.

                                                                                                                 Actualització febrer 2015

No Comments

Post A Comment