Josep Franch Pujol ens ha deixat

Josep Franch Pujol ens ha deixat

El que fou un gran Randonneur per allà els anys 80, en Josep Franch Pujol. Que en pau reposi. Era veí de Sant Fruitós de Bages, va participar el 1981 en el seu primer brevet 200 km, tenia la homologació nº 54667,  ara que passem pel 430000 ens adonem que han passat molts anys, es que en Josep en tenia 91. Ens recordem d’ell per múltiples facetes, en citarem dues.

Ell, que anava a treballar amb bicicleta a la Pirelli, ens deia pocs dies abans de jubilar-se:  “de jove, a l’aparcament de l’empresa no s’hi cabia de tantes bicicletes, ara només hi ha la meva” era un crac de la bicicleta.

A la foto el veiem en una de les múltiples excursions, que en tàndem feien junt amb l’Adela Bessa, la seva esposa. Aquí els veiem pujant el Colsacabra (Condreu) a l’any 1988.

No Comments

Post A Comment