Mallot Paris Brest Paris 2015

Mallot Paris Brest Paris 2015

En les ultimes edicions de la Paris Brest Paris, l’equip de Catalunya hi ha participat uniformat amb un mallot, unes vegades facilitat per la Comissió de Cicloturisme de la FCC i la darrera edició, la del 2011, cadascú el va haver d’adquirir pagant el seu import total. Ara que aviat començaran les inscripcions per aquesta gran proba, Randonneurs Catalunya ha fet una comanda d’uns mallots, que serviran perquè tots els inscrits en aquests Jocs Olimpics del Cicloturisme,  portin el mateix model de mallot que els distingirà entre els 54 països que hi participen.

Podeu veure el disseny a la foto del requadre, observeu que al davant només porta el logo dels Premis Jussà i de la Ruta Lepertel, ruta que s’inaugurarà aquesta temporada i que fa referència als impulsors del cicloturisme Randonneur per tot el mon. Al darrera, porta la inscripció “Randonneurs Catalunya” i el logo de la Paris Brest Paris. Equipat amb cremallera de dalt a baix. Com que no porta cap propaganda el seu preu de cost és una mica per sobre de lo que es va pagar el 2011.

Randonneurs Catalunya te previst fer la presentació de l’Equip Català a la Paris Brest Paris, el dissabte dia 4 de juliol, a Sant Fruitós de Bages a les 18:30 hores, just una hora abans de la sortida de la Nit de Lluna Plena. Prèviament a la presentació de l’equip, es presentarà i es repartirà el mallot entre els inscrits a la PBP que hi assisteixin,  després la foto oficial de l’equip.

El preu promocional del mallot serà de 20€ per els inscrits a la PBP, però hem previst un preu especial de 10€ pels inscrits a la PBP que assisteixin a la presentació de l’equip PBP. Amb aquests preus reduïts queda limitada la venda a un sol mallot per inscrit. A partir del 14 de juliol es posaran a la venda a preu de cost de 31€, més despeses d’enviament, sense límit de quantitat.

A la sortida o a l’arribada del vostre brevet 600 (La Pobla-Tàrrega, Granollers, Manresa) os farem un recordatori i demanaran si esteu inscrits a la PBP o teniu intenció de fer-ho, en cas afirmatiu, os demanaran més coses, entre altres la talla del mallot, que haureu d’escollir entre “M”, “L” i “XL” i os daran més informació sobre el tema.

Donat el cas de que el dia 4 de juliol hi hauràn 2 actes consecutius, els que vulguin participar tant a la presentació de l’equip PBP com a la Nit de Lluna Plena, podran fer un sol pagament de 30€, 10 dels quals corresponen al mallot i 20 a la participació a la nit de lluna plena. L’ingrés o transferència l’heu de fer al compte que Randonneurs Catalunya te a la Caixa amb IBAN: ES97 2100 0440 1101 0075 9292, posant el vostre nom i la referencia “mallot i nit de lluna”

No Comments

Post A Comment