La Prepirineu de Jordi Sunyer Ollè

La Prepirineu de Jordi Sunyer Ollè

Aquest cap de setmana el Sallentí Jordi Sunyer Ollè de la Penya Ciclista Bonavista, ha fet l’intent de fer la Super Randonnée Prepirineu en solitari. Ens explica que la seva estratègia va estar en dividir els 600 km en dos etapes; Manresa Adrall i Adrall Manresa, de la primera etapa ens diu que destaca especialment la duresa, en canvi de la segona va quedar maravellat del paisatge entre Boixols i Coll de Nargó que inclou el coll de Faidella, el poblet de Boixols i el Coll de Boixols.

Ja sigui per l’estratègia o perquè s’ha entrenat de valent, el cas es que l’intent es va convertir en èxit al passar tots els controls i arribar a la “Ben Plantada” de Manresa  amb menys del temps màxim establert. Felicitats per aquesta nova fita aconseguida.

No Comments

Post A Comment