Equip Paris Brest Paris i Nit de Lluna Plena

Equip Paris Brest Paris i Nit de Lluna Plena

Els actes de presentació de l’Equip Català a la Paris Brest Paris 2015 i La Nit de Lluna Plena coincideixen aquest any, amb la Festa Major de Sant Fruitós de Bages.   A la foto podeu veure la programació de festejos, serà una bona ocasió per gaudir a més de la bicicleta, dels Gegants Sala i Ricardis i el seu seguici per encetar la Nit màgica de Lluna Plena. No os la perdreu ¡¡¡¡¡¡.

Los actos de presentación del Equipo Catalàn a la Paris Brest Paris 2015 i La Nit de Lluna Plena coinciden este año con la Fiesta Mayor de Sant Fruitós de Bages.   En el retal adjunto del programa de estas Fiestas, podeis ver la programación, será una buena ocasión para disfrutar de la bicicleta y como no, de los Gigantes Sala i Ricardis que nos acompañaran en la salida de la Noche mágica  que llamamos “Nit de Lluna Plena”.  No os la perdais ¡¡¡¡¡¡.

No Comments

Post A Comment