La Prepirineu de Samuel Porcel Dieste

La Prepirineu de Samuel Porcel Dieste

Porcel DiesteEn Samuel Porcel Dieste es un Randonneur de Saragossa, el mes d’abril va estar a La Fuliola per participar en el Brevet 300 com a participant individual, aquest any és  Super Randonneur  i posiblement estarà inscrit a la PBP, cosa que no sabem de cert. Ara ha tornat a visitar-nos, aquest cop per fer la Super Randonnée Prepirineu, ens diu que el seu Club és diu Larués, que és un poble de la comarca  de Jacetània a l’alt Aragó. Va sortir el dissabte dia 4 de juliol i després de 31 hores i mitja passava el control de la Ben Plantada de la Bonavista de Manresa. Des d’aquí el felicitem per haver aconseguit aquest nou repte, i més encara en aquests dos dies de calor extrema que estem patín arreu, ens explica que els últims km no els va disfrutar per culpa de la calor extrema. Felicitats de nou.

Porcel Dieste Samuel Porcel Dieste es un Randonneur de Zaragoza, el mes de abril estuvo en La Fuliola para participar en el Brevet 300 como individual, este año es  Super Randonneur  y posiblemente estará inscrito en la PBP, cosa que no sabemos si es cierto. Ahora ha vuelto a visitarnos, esta vez para realizar la Super Randonnée Prepirineu, nos dice en la inscripción que su club se llama Larués, que es un pueblo de la comarca  de Jacetània en el Alto Aragón. Salió con su bici el sábado día 4 de julio  y después de 31 hores i media passava el control de la Ben Plantada en la Bonavista de Manresa. Desde aquíle damos nuestra felicitación por haber conseguido este nuevo reto, y mas aún en estos días de gran calor que estamos padeciendo por todas partes, nos comenta que los últimos km no los disfrutó por culpa de este calor extremo. Felicidades de nuevo.

No Comments

Post A Comment