Tot a punt per la Jaca Manresa

Tot a punt per la Jaca Manresa

jaca manresa 2001 001Els nostres amics d’Osca, encapcelats per en Miguel Ramon Cored, ens comuniquen que el dissabte dia 25 de juliol, a les 5 de la tarda, es donarà la sortida als participants d’aquesta Clàssica “Republicana” de 318 km. entre la Capital de la Jacetània (Osca) i la del Bages (Barcelona).

Es una última oportunitat de fer un bon entrenament a la fresca, es fa de nit, per tots els inscrits a la PBP, i també per aquells que vulguin experimentar un recorregut Audax.

Podeu veure el itinerari i les condicions accedint aquí.IMPRESO JACA BARCELONA-2015-Color-

Impreso JACA BARCELONA 2015 -recorrido-

jaca manresa 2001 001Nuestros amigos de Huesca, capitaneados por Miguel Ramon Cored, nos pasan la nota comunicando que tienen todo a punto para dar la salida de la Jaca Manresa para el sábado día 25 de julio, a las 5 de la tarde, se trata de la Clàssica “Republicana” de 318 km. que se desarrolla entre la Capital de la Jacetània (Huesca) i la del Bages (Barcelona).

Es la última oportunidad para un buen entrenamiento, con el frescor de la noche, para todos los inscritos a la PBP así como para todos aquellos que quieran experimentar un recorrido Audax.

Podeis consultar el itineraio i las condiciones accediendo a estos enlaces. IMPRESO JACA BARCELONA-2015-Color-

Impreso JACA BARCELONA 2015 -recorrido-

No Comments

Post A Comment