Seguiment dels participants a la PBP

Seguiment dels participants a la PBP

Per fer el seguiment d’un participant heu d’entrar la pagina web de la PBP www.paris-brest-paris.org  anar al menú “LA RANDONNEE” i al submenú “Suivi des participants”, allà heu de introduir el nom (Cognom i Nom) o el número de Placa de quadre, aquestes dades les trobareu al llistat de participants. candidats cat alfa.poster PBP 2015

Al final del llistat de participants hi ha un requadre de color blau on hi trobareu la correspondència entre el número (lletra) de placa de quadre i l’hora de sortida del participant.

Es la manera de compartir l’emoció del participant a qualsevol lloc on os trobeu.Para el seguimento de los participantes teneis que entrar a la web www.paris-brest-paris.org , ir al menú “LA RANDONNEE” luego al submenú “Suivi des participants” teneis que introducir el nombre del participante (Apellidos Nombre) o el número de placa de cuadro, estos datos los encontrareis en el listado de participantes. candidats cat alfa.poster PBP 2015

Al final del llistado de participantes hay un recuadro de color azul donde viene la relación entre el número (letra) de la Placa de cuadro y la hora de salida del participante.

Asé podreis compartir la emoción del participante en cualquier lugar del mundo.

No Comments

Post A Comment