Ruta Lepertel (itinerari permanet)

Ruta Lepertel (itinerari permanet)

logo ruta lepertel 001Aquests dies hem estat preparant l’itinerari permanent “Ruta Lepertel”, segueix el mateix itinerari que el brevet 200 que organitza el Club Ciclista Gracia de Barcelona amb el mateix nom, el qual tenim previst inaugurar el diumenge dia 20 de setembre. Aquest dia es farà la Ruta Lepertel Inaugural, amb sortida a las 7 del matí, el lloc de sortida serà davant del Monestír de Sant Cugat del Vallès. A partir d’aquest dia aquesta Ruta per els tres parcs naturals de Collserola, Montserrat i Sant Llorenç del Munt estarà a l’abast de tots els cicloturistes que desitgin gaudir d’aquest recorregut. Per obtenir el carnet de ruta i altres consukltes, facilitem el correu de contacte següent:   lepertel@rancat.cat

La particularitat d’aquest itinerari permanent es que els controls son fotogràfics, un cop acabat el recorregut el participant pot enganxar aquestes fotos de control al propi carnet de ruta, quedant d’aquesta manera un record de la gesta esportiva i un dels grandiosos paratges per on es passa.

Els 6 controls estan establers a Collserola, Alt de La Calzina (Montserrat), Parc de l’Agulla (Manresa i Sant Fruitós de Bages), Mura, Sentmenat i Sant Cugat del Vallès, El participant podrà triar qualsevol d’aquests 6 llocs de control per començar el recorregut, i disposarà de un total de 48 hores, com a màxim, per completar-lo.

La Ruta Lepertel permanent proporciona 200 punts per als Premis Jussà, i els participants rebran una medalla  especial de record com la que podeu veure a l’encapçalament.

Després de la Paris-Brest-Paris donarem mes detalls sobre el seu reglament i altres detalls.

Esperem que aquesta nova oferta per practicar el cicloturisme, sigui del vostre grat.

No Comments

Post A Comment