Balanç de la PBP 2015

Balanç de la PBP 2015

poster PBP 2015Un cop acabada la Paris-Brest-Paris, una manera pràctica de veure els resultats, es analitzar els participants que l’han acabat amb èxit.  Al quadre que segueix hi trobareu el conjunt de tots els participants (5820) seguit per els 5 grups de les diferents sortides, i 14 grups per edats. Després trobareu els 15 grups de les distintes comunitats Autònomes i tres grups del tipus de sortida.

Novament en el conjunt de tots els participants, veiem que els que varen sortir amb 84 hores tenen el percentatge d’èxit més elevat i per edats el grup de 30 a 34 anys, amb un 82,1 % d’èxit s’emporta els honors de ser el de més èxit. Cal destacar que 1 dels 3 participants de 80 anys la va acabar.

Per Comunitats Autònomes els Valencians amb 1 sol abandonament entre els 29 participants estan al capdavant amb un 96,6% d’èxit, seguits per Madrid amb 94,1%, Castella-Lleó amb 92,3%, Catalunya amb 91,9%, etc. Els que tenen el 100% no és significatiu per el baix nombre de participants.

Entre els 241 participants de totes les comunitats Autònomes, el que van sortir amb 80 hores van teneir més èxit que els de 90 i 84 hores.

En resum: els resultats dels nostres participants (88,4% d’èxit) han estat molt millors que els del conjunt de participants (76;7% d’èxit), lo qual ens alegra i ens dona prestigi sobre la qualitat dels nostres organitzadors i dels nostres brevets preliminars, encara que moltes vegades ens queixem de que son d’una duresa exagerada, avui ens proporcionen els millors resultats.

En nom de tot l’equip de Randonneurs Catalunya, volem donar  les gracies als Clubs Organitzadors, als responsables de les organitzacions dels brevets, als seus voluntaris i a tots els participants per aquesta participació a la Paris-Brest-Paris tant èxitosa .

Francesc Porta Torras  (president Randonneurs Catalunya)

resum PBP 2015 per grups

poster PBP 2015Ya acabada la Paris-Brest-Paris, una manera práctica de ver los resultados, es analizar los participants que han acabado con éxito. En el cuadro de datos que sigue encontrareis; primero el conjunto de todos los participantes (5820) seguidos por 5 grupos que correponden a las 5 salidas y 14 grupos más por edades. A continuación vienen los 15 grupos de las distintas comunidades Autónomas junto con 3 grupos más del tipo de salida.

Nuevamente, en el conjunto de todos los participantes, observamos que los que salieron con 84 horas tienen el porcentage de éxito más elevado y por edades el grupo de entre 30 y 34 años, con un 82,1 % de éxito se llevan los honores de ser los que menos han abandonado. Cabe destacar que 1 de los 3 participantes de 80 años terminó la PBP dentro del tiempo reglamentário.

Por Comunidades Autónomas los Valencianos, con 1 solo abandono entre los 29 participantes, se ponen al frente con un 96,6 % de éxito, seguidos por Madrid con un 94,1%, Castilla-Lleón con un 92,3%, Catalunya con un 91,9%, etc. Los que constan el 100% no és significativo por el bajo número de participantes.

Entre los 241 participantes de todas las Comunidades Autónomas, los que salieron con 80 horas les fué mejor que los de 90 i 84 hores.

En resumen: los resultados de nuestros participantes (88,4% de éxito) han sido mucho mejores que el del conjunto de participantes (76;7% de éxito), de lo cual nos felicitamos por el prestigio que nos da, a la vez que nos demuestra la calidad de nuestras organizaciones y de los brevets preliminares,  aunqué en ocasiones nos quejemos de que son de una dureza exagerada, en esta ocasión nos llena de satisfacción por los mejores resultados obtenidos.

En nombre de todo el equipo de Randonneurs Catalunya, queremos dar las gracias a los Clubes Organizadores, a los responsables de la organización de brevets, a sus voluntarios y a todos los participantes por esta participación a la Paris-Brest-Paris tan éxitosa .

Francesc Porta Torras (presidente Randonneurs Catalunya)

resum PBP 2015 per grups

No Comments

Post A Comment