La Barcelona Perpinyà Barcelona 2016

La Barcelona Perpinyà Barcelona 2016

logo BPB 001Hem rebut una bona noticia de La Comissió de Cicloturisme de la FCC, en la que ens comuniquen que tenen previst, pel 2016, organitzar com tots els anys parell, la VI edició del Brevet 600 Barcelona Perpinyà Barcelona, també anomenat Ciclomarató Catalana Internacional. La data prevista per la sortida serà el dissabte dia 28 de maig 2016.  Un brevet de llarga distància diferent, amb la seva duresa però també amb les seves comoditats.

Aquesta proba puntua per els Premis Jussà i per els Premis Randonneur.

logo BPB 001Recibimos la buena noticia de La Comissió de Cicloturisme de la FCC, en la que nos comunican que tienen previsto, para el 2016, organizar al igual que todos los años pares, el Brevet 600 Barcelona Perpinyà Barcelona, tambien llamado Ciclomarató Catalana Internacional. La fecha prevista del dia de salida es el sábado día 28 de mayo 2016.  Un brevet de llarga distància diferente, con su dureza pero con sus comodidades.

Esta prueba puntua para los Premios Jussà y  tambien para los  Premios Randonneur.

No Comments

Post A Comment