UNS DIES DE DESCANS A L’ACABAR LA TEMPORADA

UNS DIES DE DESCANS A L’ACABAR LA TEMPORADA

Francesc Porta dvAra a finals de temporada quan ja només ens manca preparar la Festa Randonneur i poca cosa més, em prendré uns dies de descans, més que res os ho dic perquè no penseu que os abandono, esta clar que la web quedarà aturada, però tot s’actualitzarà a partir del dia 26 d’aquest mes d’octubre que és quan tornaré estar en actiu, després d’aquestes vacances que un dia o altre tenien que arribar.

Mentrestant feu kilòmetres.

A finales de temporada cuando ya solo nos falta preparar la Fiesta Randonneur i poca cosa más, me tomo unos días de descanso, más que nada lo digo para que no penseis que os dejo abandonados, es verdad que la web quedará unos dias intacta, però todo se actualizará a partir del  día 26 de este mes de octubre que es qcuando volveré a estar en activo, despues de estas vacaciones que un día u otro tenian que llegar.

No Comments

Post A Comment