2015 Un any de Super Randonneurs

2015 Un any de Super Randonneurs

medalla super ranProbablement motivat per la preparació de la Paris Brest Paris, aquest any 2015 hi ha hagut una gran participació en els brevets, s’ha sobrepassat el nombre de participants Superandonneurs d’anys anteriors, en total 217, dels quals 3 han encetat la classificació dels Tetra Superandonneurs, que cap altre any s’hi havia arribat, 1  ha aconseguit fer un Triple Superandonneur, 12 s’han afegit als Doble Superandonneur i finalment 201 aconsegueixen ser Superandonneur. Veure el llistat

medalla super ranProbablemente el motivo ha sido la preparación de la Paris Brest Paris, el caso es que este año 2015 ha aumentado la prticipacion en los brevets y se ha sobrepasado el número de participantes que han conseguido ser Superandonneur. En total 217, de loscuales 3 han abierto la classificación de los Tetra Superandonneurs, clasificación que es el primer año que se consigue, 1 ha conseguidohacer el Triple Superandonneur, 12 se han añadido a los Doble Superandonneur y finalmente 201 consiguireon ser Superandonneur. Ver el listado

No Comments

Post A Comment