Fletxa Velocio 2016 a Gigondas

Fletxa Velocio 2016 a Gigondas

Un cop acabada la PBP, molts dels participants estan veient que per sol·licitar la Distinció Randonneur 10000 els hi cal una o dues Fletxes Velocio, o una o dues Flechas Ibériques. Doncs bé, el 2016 hi ha la cita a Gigondas, un poblet de La Vaucluse a Provença, està situat a uns 20 km a l’est de la ciutat d’Orange no gaire lluny d’Avignon, allà s’hi celebrarà la Festa de Pâques en Provençe, Festa patrocinada per la Federació Francesa de Cicloturisme, i en la que se celebra la concentració de tots els participants a la Fleche Velocio 2016 organitzada per l’Audax Club Parisien.

Si voleu fer un equip o formar-ne part, os heu de començar a  preparar,  i a partir de primers de gener es poden fer els tràmits d’inscripció.  Os anirem informant.

El cercle del mapa indica la situació de Gigondas

Gigondas Pâques 2016 002Una vez finalizada la PBP, hay una prueba que resulta clave para la obtención de la Distinción Randonneur 10000, se trata de una o dos Flechas Velocio, que se pueden substituir por una o dos Flechas Ibéricas. Pues bien para el año 2016 la pequeña población de Gigondas, situada a unos 20 km al este de la ciudad de Orange y muy cerca de Avignon, es donde se celebraa la Fiesta de Pâques en Provence patrocinada por la Federation Francesa de Ciclotourisme, allí se celebrarà la concentración de todos los participantes de la Fleche Velocio 2016 organitzada per l’Audax Club Parisien.

En caso de querer formar un equipo o formar parte de uno, teneis que empezar a preparar todo, itineraio, horarios, logística, etc. y a partir de primeros de enero ya se podran hacer las inscripciónes para esta prueba por equipos de principios de primavera. Os iremos informando.

El circulo en el mapa indica la situación de Gigondas.

Gigondas Pâques 2016 002

No Comments

Post A Comment