Darreres Diagonals del 2015

Darreres Diagonals del 2015

Medalla DIDesprés de la Diagonal en ple ivern que va fer en Fulgencio, se n’han fet 5 més, el mes d’agost en Gonçal Fernandez va fer la Barcelona A Coruña amb 85 hores, en Rafael Cortegana va intentar amb èxit la Valencia A Coruña trigant 84 hores i 25 minuts, el 25 d’octubre en Josep Verdaguer encetava la Barcelona Algeciras que va acabar en 100 hores i 18 minuts, sis dies després en Francesc Porta feia la Barcelona A Coruña durant 92 hores i 23 minuts i el 28 de novembre en Pere Arenas s’atrevia amb el fred i va intentar la Barcelona Algeciras que va acabar amb 4 dies i 4 hores segons les seves paraules. Felicitats a tots els vells i nous Diagonalistes Ibèrics.

Medalla DIDespues de la Diagonal que nos hizo Fulgéncio Sanchez en pleno invierno, otras 5 se han realizado dentro de este año 2015, en el mes de agosto Gonçal Fernandez hizo la Barcelona A Coruña con 85 hores, Rafael Cortegana lo intento con éxito y se hizo la Valencia A Coruña tardando 84 horas i 25 minutos, el 25 de octubre  Josep Verdaguer empezava la Barcelona Algeciras que acabó con un tiempo de 100 horas i 18 minutos, seis dies después Francesc Porta se hacia la Barcelona A Coruña tardando un total de  92 hores i 23 minuts y el 28 de noviembre Pere Arenas se atrevia con el frio e intentó la Barcelona Algeciras con un tiempo, según sus palabras de 4 dias i 4 horas . Felicidades a todos, los viejos y nuevos Diagonalistas Ibèricos.

No Comments

Post A Comment