Josep Maria Gonzalez SR. Internacional

Josep Maria Gonzalez SR. Internacional

srinternacional retalladaJose M. GonzalezJosep Maria Gonzalez Jimenez de l’Esport Ciclista Manresà s’ha convertit en el més internacional dels Randonneurs que tenim per aquí, ell acaba de ser inscrit al Quadre d’Honor dels International Super Randonneurs amb el número 86. Els seus 4 “Brevets 1200 i +” a 4 països diferents l’hi han valgut perquè Les Randonneurs Mondiaux, conjuntament amb l’Audax United Kingdom, l’hi hagin concedit aquesta distinció amb la categoria “1200 1C”. Aquests 4 Brevets són: Londres-Edimburg-Londres de 1400 km a Anglaterra, Mille e una Miglia de 1600 km a Itàlia, Paris-Brest-Paris 1200 km a França i Madrid-Gijón-Madrid 1200 km a Espanya. Hem de felicitar-lo però a la vegada ens hem de felicitar tots nosaltres perquè finalment tenim un primer ISR entre nosaltres. Dins els actes de la Festa Randonneur, que preparem per el proper febrer, se li farà lliurament del certificat i del Badge ISR brodat amb seda que podrà lluir a partir d’ara. Felicitats Josep Maria.

srinternacional retalladaJose M. GonzalezJosep Maria Gonzalez Jimenez del Esport Ciclista Manresà se ha convertido en el más internacional de los Randonneurs que tenemos. El acaba de ser inscrito en el Cuadro de Honor de los International Super Randonneurs con  el número 86. Sus 4 “Brevets 1200 i +” en 4 paises distintos, han sido el aval deportivo para que Les Randonneurs Mondiaux, conjuntamente con el Audax United Kingdom, le concedieran esta Distinción en la categoria “1200 1C”. Estos 4 Brevets són: Londres-Edimburg-Londres de 1400 km en Inglaterra, Mille e una Miglia de 1600 km en Itália, Paris-Brest-Paris 1200 km en Francia y Madrid-Gijón-Madrid 1200 km en España. Hemos de felicitarle pero a la vez nos congratulamos todos porqué finalmente tenemos ya un primer ISR en nuestras latitudes. Entre los actos de la Festa Randonneur, que estamos preparando para el próximo febrero, se le hará entrega del certificado y del Distintivo ISR bordado a la seda que podrà lucir a partir de ahora. Felicidades Josep Maria.

No Comments

Post A Comment