Opuscle de Presentació

Opuscle de Presentació

pagina 1 opuscle redS’ha editat un Opuscle de Presentació de les Activitats que s’organitzen a través de Randonneurs Catalunya i acaba presentant els Premis i recompenses per els seus participants. Està pensat per aquells cicloturistes que comencen les seves activitats Randonneur, el seu contingut dona una visió ràpida i significativa de totes les activitats, per aquells que ja en són veterans Randonneurs es un resum de tot lo que esteu fent. Com a novetat presentem una prova Internacional que es dirà Velocio-Jussà i que dintre pocs dies tindreu tota la informació en aquesta web, però de moment ja teniu un avançament en el butlletí, que podeu consultar clicant aquí Opuscle FR Rancat3

opuscle pag 1-1S’ha editado un Boletín de Presentación de las Actividades que se organizan a través de Randonneurs Catalunya y acaba presentando los Premios y recompensas para sus participantes. Está pensado pear aquellos cicloturistas que empiezan sus actividades Randonneur, su contenido da una visión rápida y significativa de todas las actividades, para aquellos que ya son veteranos Randonneurs es un resumem de todo lo que estais haciendo. Como novedad presentamos una prueba Internacional que se llamarà Velocio-Jussà la cual dentro de unos días tendreis toda su información en esta web, pero de momento ya teneis un avance en el boletín, el cual podeis consultar clicando aquí Opuscle FR Rancat3

No Comments

Post A Comment