7 de febrer Festa Randonneur

7 de febrer Festa Randonneur

La Festa Randonneur 2015 se celebrarà el dia 7 de febrer d’aquest any 2016, ens trobarem al Restaurant La Fonda a Mon San Benet, Edifici La Fàbrica.

La Festa començarà a les 11:30 amb la recepció de tots els participants, a les 12:00 s’iniciarà el repartiment de Premis i guardons amb el següent ordre:  Doble, Triple i Quadrúple Super Randonneur. Super Randonneur Internacional.  Randonneur 5000. randonneur 10000. Super Randonnée Prepirineu. Volta CR a Catalunya. Diagonals Ibèriques. Ruta Lepertel permanent. Nit de lluna plena. Paris-Brest-Paris (pels que hagin demanat retirar el seu sobre). Premis Randonneur. Premis Esprint. Premis Jussà.

A les 14:00 começarà el dinar que acabarà amb el brindis habitual.

Diptic 2015 per més informació.

Llista d’inscrits a la Festa Randonneur:La Fiesta Randonneur 2015 se celebrará el día 7 de febrero de este año 2016, el encuentro será en el Restaurante La Fonda en Mon San Benet, Edificio La Fàbrica.

La Fiesta empezará a las 11:30 con la recepción de los participantes, a las 12:00 s’iniciarà el reparto de Premios i galardones con el siguiente orden: Doble, Triple i Cuadrúple Super Randonneur. Super Randonneur Internacional. Randonneur 5000. Randonneur 10000. Super Randonnée Prepirineu. Volta CR a Catalunya. Diagonales Ibèricas. Ruta Lepertel permanente. Nit de lluna plena. Paris-Brest-Paris (para los que hayan pedido que se le retire su sobre). Premios Randonneur. Premios Esprint. Premios Jussà.

A las 14:00 empezarà el almuerzo que finalizará con el brindis habitual.

Diptic 2015 para más información clicar.

2 Comments
 • Josep Maria Pla
  Posted at 11:57h, 21 gener Respon

  Preneu nota que hi assitirem dues persones
  Anna i Josep Mª

  • Administrador
   Posted at 12:36h, 21 gener Respon

   OK. Ja direu quin segon plat trieu.

Post A Comment