Joaquin Épila Orts ha fet la darrera etapa

Joaquin Épila Orts ha fet la darrera etapa

Joaquin Epila Orts 2Els que heu fet brevets per Massamagrell segur que conaixieu, el noi de Nàquera, el més grassonet de la colla, sempre sortia amb la Penya de Massamagrell que era el seu club. El mes d’agost va estar amb tots nosaltres participant a la seva segona Paris Brest Paris, ara després de 55 anys, quan gaudia dels dies després de la gran prova, un maleit infart l’hi ha segat la vida i deixa el mon Randonneur entristit, doncs era conegut arreu, havia participat a tot tipus de proves, el veies a la Flecha Ibérica, a la Madrid Gijón Madrid, a qualsevol brevet o Super Randonnée i la seva bonhomia farà que el recordem encara més. Ara des de l’èter celestial on es troba, gaudirà, sense dar-nos compte, de la preciosa medalla PBP 2015, amb la gravació 76:39 que va realitzar.

Joaquin Epila Orts 2Los que habeis participado en los brevets de Massamagrell seguro que lo conoceriais, el chico de Nàquera, el más rechoncho del grupo, siempre salia con la Peña de Massamagrell que era su club. El mes de agosto estuvo con todos nosotros participando en su segunda Paris Brest Paris, ahora después de 55 años, cuando gozava de los días despues de la gran prueba, un maldito infarto le segó la vida y deja el mundo Randonneur entristecido, pues era conocido por todas partes, habia participado en todo tipo de pruebas, lo encontravas tanto en una Flecha Ibérica, como en la Madrid Gijón Madrid, en qualquier brevet o Super Randonnée y su bonhomia hace que lo recordemos aún más.  Ahora desde el éter celestial donde se encuentra, gozará, sin que nos demos cuenta, de la preciosa medalla PBP 2015, con la gravación 76:39 que el realizó.

No Comments

Post A Comment