Flèche Vélocio 2016.

Flèche Vélocio 2016.

pas per ArlesEl diumenge de Pasqua 2016 va ser un dia plujós, però no va espantar els més de tres mil cicloturistes que es van presentar a la Festa de Pâques en Provence que se celebrava al poble de Sigondas, uns 15 km al nord de Carpentras. Entre els assistents hi havia alguns participants catalans a la Flèche Velocio, com l’Àlex Roca Ramon, Jaume Asensio Pont i Francesc Porta Torras que juntament amb els germans Rafa i Pedro Gómez Valenzuela formaven l’équip Randonneurs Catalunya 1, recorent la distància de 377 km entre Mont-Louis i Chateaurenard, molt aprop d’Avignon. L’altre èquip Randonneurs Catalunya 2, format pels germans Jordi i Ramon Valls Roig, Miquel Romagosa Bassany i Francisco Santiago Santamaria, van fer un recorregut de 384 km entre Alcanar i Figueres, el cap d’equip, el Francisco també estava present a la Festa per fer el lliurament de la documentació de la seva Flècha realitzada. Malgrat la pluja, que va estar present fins mitja tarda, va ser una gran festa.

A la foto l’equip Randonneurs Catalunya 1 al seu pas per Arles, al fons es veu el pont de La Trinquetella sobre el Roina.

pas per ArlesEl domingo de Pascua 2016 fue un dia lluvioso, a pesar de ello unos 3000 cicloturistas se presentaron  a la Fiesta de Pâques en Provence, que se celebrava en el pueblo de Sigondas, a unos 15 km al norte de Carpentras. Entre los asistentes  habia algunos participantes catalanes a la Flèche Velocio, como l’Àlex Roca Ramon, Jaume Asensio Pont y Francesc Porta Torras que juntamente con los hermanos Rafa y Pedro Gómez Valenzuela formaven el equipo Randonneurs Catalunya 1, recorriendo la distáncia de 377 km entre Mont-Louis y Chateaurenard, ya muy cerca de Avignon. El otro equipo, Randonneurs Catalunya 2, formado por los hermanos Jordi i Ramon Valls Roig, Miquel Romagosa Bassany i Francisco Santiago Santamaria, hicieron un recorrido de 384 km entre Alcanar y Figueres, Francisco el responsable del equipo, tambien estuvo presente a la Fiesta, allí hizo la entrega de la documentación de su equipo. La lluvia no cesó hasta media tarde pero la Fiesta no decayó.

En la foto podemos ver al equipo Randonneurs Catalunya 1 en su paso por Arles, al fondo se puede ver el puente de La Trinquetella sobre el Rodano,

No Comments

Post A Comment