Sortida Brevet 1000

Sortida Brevet 1000

Com sabeu la sortida del brevet 1000 es donarà desde la ciutat Anoienca de Calaf.
Ara presentem uns detalls que os seran útils sobre el lloc de lliurament de la documentació i sortida del brevet. També el lloc on heu d’aparcar el vostre cotxe, sobretot si el deixen tots aquets dies a Calaf.
Plaça Barcelona 92. És una plaça tancada, per accedir-hi es fa per carrers túnel a la part baixa de les cases, al voltant de la Plaça hi han diferents bars i restaurants, en un d’ells estarem per lliurar-vos la documentació del brevet.

En el mapa adjunt veureu el lloc reservat per l’Ajuntament per aparcar els cotxes.
CalafComo sabeis la salida se dará desde la ciudad Anoienca de Calaf.
Vamos a dar unos detalles sobre el lugar de entrega de documentos y salida. Lugar para aparcar los coches durante nuestra ausencia. Para ello adjuntamos un mapa de Calaf donde estan señalizados estos lugares de la siguiente forma:
Plaza Barcelona 92, es una plaza cerrada, para acceder hay calles tunel en la parte baja las casas, en toda la plaza hay distintos bares y restaurantes, en uno de ellos estaremos para entregar la documentación del brevet.

En el mapa podeis observar el lugar previsto para aparcar el coche.

Calaf

No Comments

Post A Comment