Resultat Brevet 1000 Camí de Sant Jaume

Resultat Brevet 1000 Camí de Sant Jaume

Cami sant jaumeAquesta segona edició del brevet 1000 Camí de Sant Jaume ha estat un èxit, el recorregut entre Calaf i Santiago de Compostela es prou variat, va seduir a 14 participants, tots van acabar en menys de 75 hores que era el temps màxim establert. A la sortida vam rebre els ànims de l’Alcalde de Calaf el senyor Jordi Badia, triatleta i esportista coneixedor de les probes de llarga distància, ens va recordar que anava’m  de Sant Jaume a Sant Jaume, doncs Calaf te l’església dedicada a aquest Sant, el qual és el patró de la ciutat.

La calor de la primera tarda es va passar força bé, després la nit amb el control a Ejea facilitat per l’Angels i l’Àlex va ser un darrer contacte amb la organització fins arribar a l’altiplà de Castella. El segón dia la calor va castigar fort als participants, algun inclòs va arribar molt apurat i temia per la continuïtat. El tercer dia venia un vent del nord que refrescava, es va rodar molt bé fins arribar al conjunt muntanyós Galaico Leonés, on comença un no acabar mai de pujar i baixar fins l’arribada. Va ser molt emotiu els 14 km entre Ligonde i Palas de Rey on vam passar junts pel camí amb centenars de peregrins en processó a peu i nosaltres amb la bici. Encara més emotiu l’arribada a la plaça de l’Obradoiro final de trajecte, va ser l’explosió de les amocions.

Podeu veure l’àlbum de fotos que ens ha facilitat els nostres amics i col·laboradors l’Angels i l’Àlex i també els resultats clicant aquí:

Album Cami de Sant Jaume 2016 Angels i Àlex

Resultats Camí de Sant Jaume 2016

Cami sant jaumeEsta segunda edición del brevet 1000 Camí de Sant Jaume ha sido un exito, el recorrido entre Calaf y Santiago de Compostela es sufiviente variado para seducir a 14 participantes, todos terminaron en menos de las 75 horas establecidas como màximo. A la salida recibimos los animos del Alcalde de Calaf el señor Jordi Badia, triatleta y deportista conocedor de las prubas de larga distáncia, el nos recordó que nuestro reto va desde  Sant Jaume hasta Sant Jaume, pues la iglésia de Calaf está dedicada a este Santo y es el patrono de la ciudad.

El calor de la primera tarde se pasó comodamente, después la noche con el control de Ejea facilitado por la Angels y el Àlex fué un último contacto con la organización hasta llegar en tierras de la Meseta de Castilla.  El segundo día los participantes sufrieron el calor, algunos incluso llegaron al borde de abandonar, lo cual no ocurrió. El tercer día llegó un viento del norte que refrescó el ambiente y se rodó de mil maravillas hasta alcanzar el Macizo Galaico Leonés, allí se empieza a subir i bajar hasta la llegada. Fué muy emotivo los 14 km entre Ligonde i Palas de Rey donde pasamos juntos por el Camino con centenares de peregrinos a pié y nosotros con nuestras bicis. Mayor fué aún la emoción a la llegada a la Plaza del Obradoiro, final de trayecto, con explosión de emociones.

Podeis ver el àlbum de fotos que nos ha facilitado nuestros amigos y colaboradores Angels y Àlex  y tambien los resultados clicando aquí:

Album Cami de Sant Jaume 2016 Angels i Àlex

Resultats Camí de Sant Jaume 2016

No Comments

Post A Comment